Renovering eller større entreprise? Vi leverer hele pakken !

Renovering fra kælder til tag?  

Står du overfor en renovering / totalrenovering af din bolig? Måske har du købt et gammelt hus, som trænger til at blive sat i stand fra kælder til tag. Måske har du overtaget et dødsbo, som du ønsker at modernisere. Så har du brug for en dygtig håndværker, som kan styre dit projekt godt i mål!

Byggematadoren leverer alt inden for totalentrepriser og totalrenovering i København og omegn. Vi kører også gerne længere efter den rigtige opgave – så hvis du bor i udkanten af Københavnsområdet, i Nordsjælland, ud mod Roskilde eller ned mod Køge, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os og få et tilbud!

Et stærkt team til renovering

Byggematadoren vinder ofte på, at vi kan levere HELE PAKKEN, når det kommer til en omfattende renovering eller totalentreprise. Vi har nemlig et supergodt team af håndværkere, som samlet repræsenterer alle de store håndværksfag: VVS, tømrer, elektriker, osv. Vores team har arbejdet sammen længe og kender hinanden så godt, at al kommunikation og koordinering fungerer effektivt og gnidningsløst. Det kommer dig til gode ved, at dit projekt kommer i mål bedst og hurtigst muligt.  

Nemt og enkelt for dig

Som kunde skal du kun forholde dig til Byggematadoren. Vi giver et samlet tilbud på hele dit projekt. Vi står for al kommunikation omkring din renovering / entreprise med de øvrige håndværkere og sørger for, at alt arbejdet bliver udført, så det lever fuldt op til dine ønsker og drømme. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om dit projekt. 

Vi står klar til din opgave!

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os med det samme! 

  (Hvis vi ikke svarer, er vi ude hos en kunde. Læg en besked, så vender vi tilbage!)

  N

  Kvalitet

  Murerarbejde af høj kvalitet!

   

  'Hele pakken'

  Vi står for det hele og hyrer ind til opgaven!

   

  Ordentlighed

  Vi holder aftaler og rydder pænt op!

   

  Ring 93 40 12 34