Vi renoverer din boligs facade - København og omegn!

Husets facade er første indtryk

En flot og nyrenoveret facade giver det bedste førstehåndsindtryk af dit hus. Det er selvfølgelig en stor fordel, hvis du skal sælge huset, men du vil uden tvivl også selv nyde synet. Og så giver det også rigtig god mening i din løbende vedligeholdelse af din bolig. Her kan du komme sætningsskader til livs i opløbet og få foretaget reparationer af murværket, så dit hus holder bedre og længere. Nyt puds beskytter ikke alene husets facade, men hele din bolig.  

Alt inden for facaderenovering

Byggematadoren foretager alle former for renovering af husets facade. Det gælder, uanset om du skal have omfuget murværket, repareret skader og revner eller have pudset hele din facade op. Vi har rigtig god erfaring med mange former for facaderenovering, så vi kan udføre arbejdet hurtigt og effektivt.

Hos Byggematadoren lægger vi vægt på at overholde de aftaler, vi har indgået med vores kunder. Vi udfører arbejdet med din facade professionelt og ordentligt første gang og til den aftalte tid. Vi er nemlig kun interesserede i tilfredse kunder – og gør derfor altid vores ypperste, så vi ikke skal vende tilbage til en opgave. Desuden rydder vi naturligvis pænt op efter os.  

Vi står klar til din opgave!

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os med det samme! 

  (Hvis vi ikke svarer, er vi ude hos en kunde. Læg en besked, så vender vi tilbage!)

  N

  Kvalitet

  Murerarbejde af høj kvalitet!

   

  'Hele pakken'

  Vi står for det hele og hyrer ind til opgaven!

   

  Ordentlighed

  Vi holder aftaler og rydder pænt op!

   

  Ring 93 40 12 34