Hvem er Byggematadoren?

Byggematadoren leverer alt i murerarbejde og totalentrepriser

Byggematadoren er din dygtige murer og entreprenør i København og omegn. Uanset om du er privat boligejer eller har ansvar for en boligforening eller en virksomhed, leverer vi det murerarbejde, du har brug for. Fra små opgaver til store totalentrepriser. Fra enkeltstående henvendelser til faste aftaler.

Vi står for godt og ordentligt håndværk, hvilket betyder, at vi både leverer flotte og solide resultater, overholder aftaler og deadlines, og rydder pænt op efter os. Vi gør vores arbejde ordentligt første gang, så derfor har vi endnu ikke haft en eneste klage.

Byggematadoren laver også faste aftaler

Med en fast aftale om service og vedligeholdelse kan vores faste kunder (typisk boligforeninger og virksomheder) altid få løst deres opgaver uden lang ventetid. Byggematadoren rykker naturligvis altid ud, så hurtigt vi kan – eller hyrer underentreprenører ind, hvis vi selv har for travlt til at varetage din opgave inden for din deadline.  

Murermester Tobias Kihlgast blev udlært som murer for 15 år siden og startede sidst i 2017 virksomheden Byggematadoren. Virksomheden har pt. – udover mester selv – 3 dygtige murere ansat. Hvis vi får flere opgaver ind, end vi selv kan følge med til, trækker vi på et stort netværk af dygtige underentreprenører og samarbejdspartnere, hvis arbejde vi kan stå inde for. Du er altid velkommen til at kontakte Byggematadoren med din opgave eller dit behov for en fast aftale med et dygtigt murerfirma!

Vi står klar til din opgave!

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os med det samme! 

  (Hvis vi ikke svarer, er vi ude hos en kunde. Læg en besked, så vender vi tilbage!)

  N

  Kvalitet

  Murerarbejde af høj kvalitet!

   

  'Hele pakken'

  Vi står for det hele og hyrer ind til opgaven!

   

  Ordentlighed

  Vi holder aftaler og rydder pænt op!

   

  Ring 93 40 12 34