Murer til boligforeninger

Alsidig murer til boligforeninger

Boligforeninger har ofte stor glæde af at have en fast aftale med en murer eller anden alsidig håndværker.

Sidder du med ansvaret for service og vedligeholdelse i en boligforening i København eller omegn? Så kunne du måske være interesseret i en fast aftale med Byggematadoren – din lokale murer. Vi er et alsidigt murerfirma, som tilmed har et stærkt team af samarbejdspartnere inden for de øvrige håndværksfag. Det betyder, at vi kan levere alle de håndværksmæssige løsninger, du har brug for i hverdagen. 

Fast aftale

Med en fast aftale er du sikker på, at vi prioriterer dine opgaver i vores kalender og altid har en murer, som kan rykke hurtigt ud. Det kan være til sætningsskader, reparationer af murværk, renovering af badeværelser ifm. flyttelejligheder, udskiftning af enkelte fliser og klinker, facaderenovering, mv.

Nogle opgaver kan planlægges i forvejen på årlig eller halvårlig basis i forbindelse med at en af vores murere gennemgår boligforeningens bygninger sammen med dig. Andre opgaver opstår løbende, f.eks. når beboere flytter ud og ind i boligforeningen eller der opstår huller eller andre skader i mure, gulve, fliser eller klinker. Med vores gode netværk af øvrige håndværkere kan vi desuden altid tilbyde løsninger inden for de øvrige håndværksfag. Det gør det ekstra nemt for dig. 

Boligforeningens opgaver løses bedst af jeres faste murer

Byggematadoren har god erfaring med service og vedligeholdelse for boligforeninger, så vi kender rytmen og ved, hvad der giver værdi i samarbejdet. Vi tilbyder derfor en aftale, som både tilgodeser tilgængelighed, alsidighed i opgaveløsningen og jeres økonomi. Kort sagt: I får løst jeres opgaver hurtigt, fleksibelt og relativt billigt. Med en fast aftale tilbyder vi en nedsat timepris, da det naturligvis også giver værdi for os at have gode, faste kunder.

Vi står klar til din opgave!

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os med det samme! 

  (Hvis vi ikke svarer, er vi ude hos en kunde. Læg en besked, så vender vi tilbage!)

  N

  Kvalitet

  Murerarbejde af høj kvalitet!

   

  'Hele pakken'

  Vi står for det hele og hyrer ind til opgaven!

   

  Ordentlighed

  Vi holder aftaler og rydder pænt op!

   

  Ring 93 40 12 34