Vi udfører professionelt flisearbejde!

Er det tid til nye fliser eller klinker?

Fliser og klinker er det praktiske og æstetiske valg. Fliser er nemme at rengøre og vedligeholde og fås i en mangfoldighed af størrelser og farver og teksturer, så der er noget for enhver smag. Det giver dog rigtig god mening at få en professionel til at lægge klinkerne og sætte fliserne op. Derved sikrer du dig, at arbejdet bliver gjort præcist, ordentligt og langtidsholdbart.

Vælg en erfaren håndværker

Byggematadoren står for alt det flisearbejde, du har brug for. Det kan være til badeværelset, i køkkenet, udestuen, kælderen, entreen, eller stuen – eller i industrikøkkenet, restauranten eller butikken. Vi laver flisearbejde for både private og virksomheder. Med boligforeninger laver vi gerne faste aftaler om service og vedligeholdelse, så enkelte fliser i forbindelse med flyttelejligheder eller renovering kan udskiftes hurtigt og økonomisk rentabelt.

Uanset om det drejer sig om fliser på et lille badeværelse eller til et større antal kvadratmeter i et industrikøkken eller i en lagerbygning, så leverer Byggematadoren et grundigt og effektivt stykke arbejde. Vi har masser af erfaring på området, så dit projekt kommer i mål effektivt, men samtidig med præcision og sans for detaljerne.Vi gør altid arbejdet til vores kunders fulde tilfredshed.

Inspiration og vejledning, når du skal vælge fliser

Vi giver gerne gode råd og kommer med inspiration, hvis du har brug for det. Vores erfaring gør, at vi arbejder både grundigt og effektivt, så dit projekt med fliser kommer i mål med et flot resultat til en fornuftig økonomi.

Vi står klar til din opgave!

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os med det samme! 

  (Hvis vi ikke svarer, er vi ude hos en kunde. Læg en besked, så vender vi tilbage!)

  N

  Kvalitet

  Murerarbejde af høj kvalitet!

   

  'Hele pakken'

  Vi står for det hele og hyrer ind til opgaven!

   

  Ordentlighed

  Vi holder aftaler og rydder pænt op!

   

  Ring 93 40 12 34