Drømmer du om et nyt og moderne badeværelse?

Totalrenovering af dit badeværelse

Når du har købt et nyt hus, er det helt fantastisk, at du kan sætte dit eget præg på det. Og ofte står en totalrenovering af det gamle badeværelse højt på ønskelisten, da det virkelig er noget, du mærker og kan glæde dig over i hverdagen.

Byggematadoren laver ca. 4 badeværelser i måneden. Vi har nemlig specialiseret os i effektivt at levere specialtilpassede løsninger, som opfylder vores kunders krav til og ønsker om det perfekte badeværelse. Det gælder både for nybyggeri og renovering af det eksisterende badeværelse. 

Vi har derfor supergod erfaring med alle mulige (og umulige) løsninger. Vi kender de nyeste trends, og vi ved, hvad der kan lade sig gøre. Hvis vi ser muligheder for smartere løsninger, eller du har brug for ny inspiration, bidrager vi altid med gode råd, så du får det bedste resultat i sidste ende. Det sætter vores kunder pris på.

Vi leverer ‘hele pakken’

Vores kunder er også glade for, at vi kan levere ’hele pakken’. Vi har nemlig et godt team af alle de håndværkere, der skal til for effektivt at levere et moderne og funktionsdygtigt badeværelse. Det betyder, at du kun behøver tale med én håndværker. Byggematadoren påtager sig al videre koordinering og kommunikation med de øvrige håndværkere. Det gør det nemt og enkelt for dig!

Vi står klar til din opgave!

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os med det samme! 

  (Hvis vi ikke svarer, er vi ude hos en kunde. Læg en besked, så vender vi tilbage!)

  N

  Kvalitet

  Murerarbejde af høj kvalitet!

   

  'Hele pakken'

  Vi står for det hele og hyrer ind til opgaven!

   

  Ordentlighed

  Vi holder aftaler og rydder pænt op!

   

  Ring 93 40 12 34